Manuele Piroche behandeling

 

Een heerlijke manuele verwen behandeling. Door de combinatie van effectieve werkstoffen en de op uw huid afgestemde bio aroma's bereiken we een langdurig effect en een stralend uiterlijk. We beginnen de behandeling met een warm compres voor de voeten en een voet massage. Daarna een warm compres voor het gelaat, reiniging, dieptereiniging ,eventueel epileren en onzuiverheden verwijderen, massage met de op uw huid afgestemde bio aroma's, masker en als afsluiting een dag of nachtverzorging (€ 67,50).

 

Collageen behandeling

 

Deze Collageen behandeling is speciaal geschikt voor de ouder wordende huid. Deze behandeling zorgt ervoor dat de elasticiteit, spankracht en vochtgehalte wordt verbeterd (€ 82,00).

 

Reinigende Piroche behandeling

 

Deze verkorte gezichtsbehandeling vooral gericht op het reinigen van de huid (€ 49,00)              

 

     Minilift behandeling

 

De minilift behandeling is een cosmetisch liftende behandeling op basis van Aloë Vera. Hierbij wordt de micro circulatie aangezet en ontstaat er een betere huiddoorbloeding. De huid is hierna in optimale conditie om werkstoffen op te nemen die rimpelvorming verminderen en krijgt daardoor een gezonder, jeugdiger en strakker aanzien, dit al na 1 behandeling (€ 67,50).

 

Bio Energetische gezichtsbehandeling

 

De basis van de behandeling gaat uit van 3 belangrijke onderdelen om tot huidverbetering te komen: ontgiften, energie geven en celvernieuwing.

We beginnen met deze behandeling op de rug omdat daar de energiepunten van de organen lopen. Door deze te prikkelen en te openen dmv het apparaat de lympodrainer (cupping drainage) onstaat er een goede doorbloeding en maakt de huid ontvankelijker voor de werkstoffen waarmee we werken. Dit doen we op de rug maar ook op de buik en decollete'. Na de energetische opening werken we op het gezicht ook met de cupping drainage. De behandeling werkt harmoniserend op het zenuwstelsel, versterkt het imuunsysteem en verbeterd de huid. Het ondersteund bij het afvoeren van afvalstoffen en maakt zo ruimte voor energie en voedingstoffen. Resultaat een mooie, gladde, levendige en stralende huid die er jonger uitziet.

Tijdsduur ca.120 minuten (€ 110,00)

 

Bio Energetische Bodydrainage

                     

Een echte energetische wellness behandeling

Ook hier starten we weer met de energetische opening op de rug, Dit zorgt ervoor dat het lichaam vast geactiveerd wordt en er met de drainage meer resultaat behaald wordt.

We behandelen het lichaam met de op uw afgestemde bio aroma's in combinatie met de cups en manuele massage. In deze behandeling wordt de energiebalans hersteld en worden afvoer van afvalstoffen, vochtophopingen, vetophopingen en verklevingen gestimuleerd. het resultaat is een algeheel gevoel van welbehagen, langdurig resultaat, negatieve energie en stressblokkades opgeheven en uiteindelijke een natuurlijke verjonging van de huid.

Tijdsduur: ca 90 minuten (€ 92,50)

 

 

Losse behandelingen

 

Harsen kin en/of bovenlip € 13,00
Harsen onderbenen € 27,50
Harsen onder-en bovenbenen  € 49,00
Harsen oksel  € 19,00
Harsen rug € 35,00
Wenkbrauwen epileren € 13,00
Wenkbrauwen of wimpers verven € 13,00
Wenkbrauwen en wimpers verven € 24,00

 

Manuele Piroche behandeling
Collageen behandeling
Reinigende Piroche behandeling
Minilift behandeling
Bio Energetische Gezichtsbehandeling
Bio Energetische Bodydrainage
Losse behandelingen
(Bruids) Make-up
Harsen kin en/ of bovenlip
Harsen onderbenen
Harsen onder en bovenbenen
Harsen oksel
Harsen rug
Wenkbrauwen epileren
Wenkbrauwen of wimpers verven
Wenkbrauwen en wimperverven

 

Make-up (€ 30,00)

 

Bruids make-up inclusief ampul (€ 35,00)